BLOG

Nişan Organizasyonu eskiden mekanlarda tercih edilmekteydi ‘fakat Evde Nişan Organizasyonu’nun var olması Nişan için artık çiftlerin mekanlara olan ragbetinin tamamen önüne geçmiş durumdadır. Evde Nişan yapmanın en önemli yanı dogal olarak mekanlara vereceginiz ücretin çok daha aşagısını vermeniz ve sıcak bir Aile ortamında rahat ve stressiz bir gün geçirmeniz olacaktır. Nişan Organzasyonu Şirketleri özellikle her sezon sonunda yenilenmeye giderek sizlere daha özel Nişan Masası Konseptleri sunmak için çaba sarfetmektedirler. Kiralık Nişan Masası araştırmalarınızı dogal olarak internet yolu yapacaksınızdır. özellikle sosyal medya’dan yapacagınız araştırmalar kafanızı fazlasıyla karıştırmaya yetecektir. bunun tek nedeni çok sayıda Nişan Masası araştırmalarınız sonucunda sayısız Nişan Konsepti’ne ulaşak ve karar vermeniz çok fazla zor hale gelecektir. sizlere tavsiyemiz özellikle sosyal medya aracılıgı ile evinden bu işleri yapanlara müsama göstermeyiniz , öncelikle Evde Nişan Organizasyonu için evinize mahreminize girecek kişilerin kim oldugunu biliniz. bu işi profesyonel olarak yapan Nişan Organizasyonu firmalarına işlerinizi emanet ediniz ‘en azından adresi olan bir ekip ile çalışınız. Corona Virüs nedeniyle özellikle Evde yapılan Nişan’lar büyük bir darbe görmüş durumu gelmektedir. tahminen Haziran ayı ile tekrardan sezonun yavaş yavaş açılacagını ummaktayız.

NİŞAN MALZEMELERİ , Söz Nişan Malzemeleri imalatçısı olarak üretimlerimizde ne fazla tercih edilen Nişan Masası Konseptleri üzerinde durarak bu modellerin üretimlerini yapmaktayız. Nişan Organizasyonu hizmeti ile Evde Nişan konusu son yılların en ses getiren organizasyonları arasında 1.ci sırada yer bulmaktadır. Toptan Nişan Malzemeleri için şirketimizden full Nişan Masaları hizmeti alabilirsiniz. Türkiye’de bu hizmeti full olarak verebilen tek firma özelligimizi korumaktayız , sizlere dükkan dükkan gezmeden tek yerden ürün satın alma şansını vermekten onur duymaktayız. firmamız İstanbul Çekmeköy’de hizmet vermektedir , 2007 senesinden bu yana organizasyon alanında hemen hemen tüm hizmetleri sizlere verebilmekteyiz.

Kusursuz çok şık Davet Masa Süslemeleri için bizleri tercih ediniz. Tanya Organizasyon olarak 2007 senesinden bu yana organizasyon sektöründeyiz ve sayısız organizasyona damgamızı vuran bir firmayız. Dügün Masa Süslemeleri konusunda uzman personelimiz sizlere en şık Dügün Dekor hizmetini verecektir. bizleri aramadan firmamızı ziyaret etmeden karar vermeyiniz.

Işık Süsleme konusunda uzman kadromuzla sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla vermekteyiz. Led Işık Dekorları üretimlerimiz Yılbaşı öncesi 4 ay öncesinden başlamaktadır. siparişlerinizi en az 1 ay öncesinden vermenizi rica ediyoruz. Yılbaşı Işık Süslemesi için bizlerden öneri ve fiyat teklifi almadan karar vermeyiniz. Işıklı Geyik , Işıklı Noel Baba , Işıklı Küre , Işıklı Noel Baba Arabası , Agaç Yılbaşı Işık Süsleme , Avm Led Işık Süsleme , Magaza Yılbaşı Işık Süsleme , Villa Yılbaşı Işık Süsleme , Yalı Yılbaşı Işık Süsleme , Cadde Yılbaşı Işık Süsleme , Sokak Yılbaşı Işık Süslemesi.

Tanya Organizasyon olarak kendi malzemelerimizle bu hizmeti sizlere sunmaktayız. Şişme Oyun Grupları ( Canlı Langırt , Dart , Rodeo , Sumo Güreşi , Çocuklara Şişme Oyunlar , Langırt , Gol Makinası) Piknik Organizasyonu için bizlerden fiyat ve öneri almadan karar vermeyiniz. Kurumsal Piknik Organizasyonu , Şirket Piknik Organizasyonu , Okul Piknik Organizasyonu. eskiden bu tarz organizasyonlar için sadece mekanlara gidilir ve kuru bir ortamda Piknik gerçekleşirdi ,şimdilerde bu tarz organizasyonların anafikri tamamen eglenceye dayanmaktadır.

Kır Dügünü Mekanları açısından İstanbul en zengin ve en iyi mekanlara sahiptir. Tanya Organizasyon olarak Beykoz bölgesinde Kır Dügünü işletmemiz bulunmaktadır detaylar için üste bulunan linke tıklayabilirsiniz. Ayşe Sultan Kır Dügünü Mekanımız 1000 kişi kapasiteli full olarak yep yeni dizaynı ile sizlere hizmet vermektedir. mekanımız sadece Dügün Organizasyonu için degil tüm organizasyonlar için tercih edilebilir bir mekandır. Kır Dügünü adı altında Beykoz bölgesinde bir çok mekan yer almaktadır ve bu mekanların hiç birinde DEV OTAMATİK ŞEMSİYE bulunmamaktadır. işletmemizde kapalı ve açık alan olarak toplam kapasite 1600 kişidir. Kır Dügünü İstanbul için bizleri tercih etmeniz sizlere ve davetlilerinize eminizki bir çok açıdan mutluluk verecektir. mekanımız lokasyon açısından İstanbul dan her bölgeden çok kolay bir bölgededir , 2.ci köprüden geldiginizde kavacık bölgesinden 10 dakika lık bir mesafededir , yada Ümraniye hekimbaşından geldiginizde 5 dakikalık bir mesafededir. Dügün Organizasyonu için lokasyonun kolay olması çok mühim bir durumdur , uzak lokasyonlar hem davetlilerinizin mekana ulaşmalarında zor olacaktır hemde geç saatte geri dönüşlerinde , hatta zor lokasyonlarda çagırdıgınız davetlilerin bir kısmının gelemeyecegini unutmayınız. Ayşe Sultan Kır Dügünü mekanımız yaz kış sizlere en kaliteli bir şekilde hizmet vermektedir , sizleri mekanımıza bekliyoruz ‘gelin görün bir kahvemizi için ve karar verin. kendimize olan güvenimiz mekanımızın iyi olmasından ve işletmemizde çalışan kişilerin gerçek anlamda profesyonel olmasından kaynaklanmaktadır. Kır Dügünü Mekanları içinde Ayşe Sultan farkını yaşayarak görebilirsiniz , en büyük amacımız sizlere layıgı ile en kaliteli hizmeti vermektir.

Evde Nişan Organizasyonu konusu diger organizasyonlara nazaran daha meşakatli bir iş koludur. peki kendi Nişan Organizasyonu’nuzu kendiniz nasıl yapabilirsiniz , bununla ilgili sizlere biraz bilgi verelim. eger bir organizasyon şirketinden yardım almayacaksanız bu ürünlerin yani Nişan Süsleme malzemelerinin satıldıgı bir yere gitmeli ve isteginiz Nişan Masası konseptlerine uygun süsleme malzemeleri almalısınız. fakat açık konuşmak gerekirse dışarıdan göründügü gibi kolay bir işlem kesinlikle degildir hemde maliyet açısından emin olun Nişan Organizasyonu Firmaları daha uygun gelecektir. illaki kendim yapacagım diyenler için alınacak malzmeme listesi ‘ Jardinter Takımı ( istege baglı olarak Gümüş yada Altın ), Nişan Vazoları(2 adet) , Yüzük Tepsisi , Damat Kahve Takımı , Masa Örtüsü . bu yazdıklarımız olması gerekenlerdir , fakat Nişan Arka Fonu pahallı bir malzeme oldugundan , kendi Evde Nişan yapmak isteyenler malesef bu gibi fazla pahallı bir ürünü Nişan Organizasyonu için kullanamayacaklardır. fakat yazdıgımız ana malzemelerle emin olun kendi Nişanı’nızı kendiniz yapabilirsiniz. bu tarz bir Nişan Malzemeleri fiyat olarak en fazla 400 TL gibi bir rakam tutacaktır.

Nişan Masası İmalatı konusunda tecrübeli olan firmamızdan bilgi almadan Nişan Malzemeleri almayınız. son zamanların en revaşta ürünleri arasında yer alan Nişan Aksesuarları için sayfamızı ziyaret ediniz. Evde Nişan Organizasyonu hizmetinin çok tercih edilmesi çogu Nişan Organizasyonu şirketini bu hizmeti vermeye itmiş durumdadır. burada dikkatli olmanız çok önemli noktadır , bu işi piyasada kaliteli ürünlerle yapanda vardır kalitesiz ürünlerle üretim yapanlar da bulunmaktadır , peki siz bu ürünlerin kaliteli olup olmadıgını nasıl anlayacaksınız? emin olun bunu anlamanız neredeyse imkansız bir durumdur. güven bu işte çok degerli bir unsurdur , işini iyi yapan bir Nişan şirketi ,emin olun kaliteli malzemelerle sizlere hizmet verecektir. sadece sosyal medya aracılıgı ile bu işleri yapan kişilere güvenmeyiniz , işi teslim edeceginiz kişinin firma bünyesinde bu işi yapması çok önemlidir. unutmayınki kişiyi şikayet edeceginiz bir kurum yoktur ama firmayı google’da çok rahat bir şekilde ifşa edebilirsiniz. Evde Nişan Organizasyonu artık neredeyse en fazla tercih edilen Nişan Organizasyon’ları arasında yer bulmaktadır , bunun nedeni hem uygun fiyatlarla yapılması hemde sıcak bir Aile ortamında yapılacak olması sebebiyle tercih edilmektedir. Tanya Organizasyon olarak Nişan Malzemeleri konusunda şirket bünyemizde kendimiz üretim yapmaktayız. Kiralık Nişan Masası sektörüne girmek isteyen müşterilerimizi firmamıza davet etmekteyiz. eger bu işi gerçekten profesyonel anlamda yapmak istiyorsanız bizlere danışarak nasıl bir yol izleyebileceginiz konusunda destek alabilirsiniz. Nişan Organizasyonu konusunda hem üretim yapmaktayız hemde firma bünyemizde Nişan Masası Kiralaması yapmaktayız. Nişan Malzemeleri Satın Al’madan önce bizlerle iletişime geçerek kaliteli ürünlerle piyasada yer almaya ne dersiniz? Nişan Masa Setleri aslına bakarsanız her sene farklı modellerle karşımıza çıkmaktadır bunun nedeni farklılık yaratmak isteyen Nişan Organizasyonu Firmaları’nın yeni bir Nişan Masası Konsepti ortaya çıkarmak istemesidir. Evde Nişan Organizasyonu artık sadece Nişan şirketlerinin degil ev hanımlarınında iş kolu olmuş durumdadır.

Tanya Organizasyon olarak tüm Türkiye ve Avrupa’ya hizmet vermekteyiz. Nişan Organizasyonu ile ilgili tüm malzemeleri firmamızdan temin edebilirsiniz. firma olarak Nişan Masası Malzemeleri üretimi yapmaktayız , sektöre giriş paketleri ile sizlere hazır konseptler sunmaktayız. tek yerden bütün ürünleri alabileceginiz tek firma olmamız en büyük özelligimizdir. İstoç toptancılar çarşısında yeri bulunan firmamız sizler adına çok revaşta ürünlerin üretimlerini gerçekleştirmektedir. Nişan Organizasyonu Şirketleri genel olarak toplu alımlar yaparak stok tutmaktadırlar fakat yeni sistemde hemen hemen her ay başında yeni bir Nişan Masası Konsepti ortaya çıkarıldıgı için stok tutmak yavaş yavaş eskide kalmaktadır. Evde Nişan Organizasyonu Paketleri ile alakalı özellikle sosyal medyada büyük bir çekişme yeri haline gelmektedir , firma olarak haksız rekabete tamamen karşıyız yani ürünlerin kiralama hakkı ne ise piyasada o şekilde ticaret yapılmalıdır diye düşünmekteyiz. piyasada bir Nişan Masası şu anda 600 TL ila 1000 TL arasında veriliyorken x firmanın bu işi 300 tl ye yapması ticaret ahlakına sıgmamaktadır. firma olarak düzenin bu şekilde bir hal almasını üzüntüyle karşılamaktayız fakat eminizki vergi vererek kira vererek bu işten ekmek kazanan insanlar galip gelecektir. bu hizmetin en can alıcı noktası Tag için yapılacak çiçegin Nişan Masası Konsepti için uyumudur , emin olun çiçek bütün işin ana gövdesini oluşturmaktadır , firma ne kadar kaliteli Nişan Masası objeleri kullanır ise kullansın eger yapılan Çiçek süsleme iyi degil ise her şey berbat gözükecektir. Nişan Organizasyonu Firmaları genel olarak çiçekleri organizasyon alanında tek tek çiçek cırtı ile Nişan Masası tagına sabitlemektedir , bu tamamen yanlış bir stratejidir , firma olarak önceden hazırladıgımız köpükler ile çiçegimizin modeli belirleyerek organizasyon alanında rahat etmekte ve müşterimize rahat hızlı bir hizmet verebilmekteyiz.

PARTİ MALZEMELERİ , Tanya Organizasyon olarak kendi bünyemizde Parti Ürünleri satışı için magazamız bulunmaktadır. Dogum Günü Süslemeleri Malzemeleri , Parti Organizasyonu Malzemeleri aklınıza gelecek tüm Parti Malzemesi için bizleri arayabilir ve magazamızı ziyaret edebilirsiniz.